ADR-IMDG Pakning (Emballager)

Her ses hvilke datoer, vi afholder kurser i ADR-IMDG Pakning (Emballager), og om der er ledige pladser på holdet.

Tilmeld dig  ved at klikke på tilmeldingsknappen til højre.

Holdnavn Startdato Undervisningssted Status Pris Tilmeld
ADR-IMDG Udd, Pakning (Emballager) 27.02.2019 Scandic Hotel, Hvidovre Ledige pladser 3300,00 kr. Tilmelding
ADR-IMDG Udd, Pakning (Emballager) 09.04.2019 Bureau Veritas HSE, Fredericia Ledige pladser 3300,00 kr. Tilmelding
ADR-IMDG Udd, Pakning (Emballager) 10.09.2019 Scandic Hotel, Hvidovre Ledige pladser 3300,00 kr. Tilmelding
ADR-IMDG Udd, Pakning (Emballager) 13.11.2019 Bureau Veritas HSE, Fredericia Ledige pladser 3300,00 kr. Tilmelding

Målgruppe
Medarbejdere, der håndterer farligt gods i forbindelse med landevej- og søtransport.

Formål
Kurset sætter deltageren i stand til at emballere, pakke og mærke farligt gods til transport efter ADR konventionen, IMDG-koden og de nationale bekendtgørelser.

Læringsudbytte

Viden
Kursisten kan redegøre for hvordan det afgøres om et produkt er farligt gods

Færdigheder
Kursisten kan udføre pakning og mærkning af farligt gods

Kompetencer
Kursisten tager ansvar for opgaverne i forbindelse med klargøring af farligt gods til forsendelse

Indhold

  • Identifikation af farligt gods
  • Sikkerhedsdatabladet (pkt. 14)
  • Ansvarsfordeling
  • Lempelser / undtagelser
  • Valg, pakning og mærkning af emballager
  • Transportdokumentet (anvendelse)
  • Sammenpakning
  • Uheld og hændelser med farligt gods
  • Dansk national lovgivning
  • Højrisikogods

Varighed
Kurset varer 7 timer.

Lovgivning
Kurset medfører, at deltageren overholder uddannelseskravet i ADR kapitel 1.3 og IMDG kapitel 1.3

Eksamen
Prøveform: Elektronisk multiply choise
Varighed: 30 minutter
Bedømmelsesform: Bestået / Ikke bestået

Nyheder
Vi bruger cookies

På denne hjemmeside bruger vi cookies, da vi har Google Analytics koblet på, så vi kan følge med i trafik og statistik på hjemmesiden.

Benytter du hjemmesiden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.

Læs om brug af cookies her

Acceptér cookies Forlad hjemmesiden